neděle 19. prosince 2010

Well done, Olsens!

Možná máte Olsenovic holky zaškatulkované jako roztomilé dětské hvězdy. A možná víte, že mají opravdu zajímavý módní vkus. Dvojčata poprvé nakopala zadek šoubyznysu v seriálu Plný dům, kde si ale s módou zase takovou hlavu nedělaly. Teď už je to trochu jinak.
V životopise obou dvojčat se objevilo několik úspěšných seriálů, které se ale u nás nevysílaly. Nyní pětadvacetileté herečky v sobě ale našly jednoznačný smysl pro módu. Mary-Kate dokonce noviny New York Times označily za módní ikonu díky prosazení tzv. homeless stylu. Tomu, čemu se dřív lidé smáli, dnes rádi napodobují. Tenhle look asi neprosadíte mezi disko-micinami. Sestavuje se z obřích brýlí, vytahaných svetrů a vůbec z věcí, které vypadají, že už to mají za sebou. Ale z nějakého důvodu to prostě funguje. Mary-Kate i Ashley jsou na černém listu organizace Peta kvůli nošení pravých kožichů. Návrhářskou kariéru začala dvojčata ve Wall-Martu oblečením pro dospívající dívky. Na podzim loňského roku byly uvedeny do Council of Fashion Designers of America. Tato organizace sdružuje více než 350 nejlepších designérů ze Států, prezidentkou je Diane von Fürstenberg, každoročně uděluje ceny. Za celoživotní dílo ji letos získal Michael Kors. 
Ale zpět k Olsenkám. To, co na nich mám ráda, je neotřelost, odvaha, ale také to, že všechno, co si oblečou, prostě vypadá dobře. No, ohodnoťte to sami. Třeba v téhle fotogalerii. A na závěr video, kde slečny popisují, co mají na své práci nejraději. Enjoy!

Žádné komentáře:

Okomentovat

A teď se vytáhněte vy!