pondělí 13. prosince 2010

Selebrity

Česká šobyz-scéna je plná perel, ale i sviní. Těžko říct, do které kategorie patří následující ženy, v životě jsme se nepotkaly, takže nemůžu soudit. Na druhou stranu pár předsudků jsem si o nich na základě paparazi fotek a a řvavých článků udělala. Tyhle krasavice mě oslovily především tím, v čem vynikají. A už to mi přijde hodně. Můžete o všech lidech v šoubyznyse říct, že něčím vynikají?
Paní Andrea Volopichová. Slovenská modla, která za naše východní bratry dobyla česká modelingová mola - a teď uvažuje o přijetí českého občanství. Už dlouho se spekuluje o pravosti vycpávek v jejích ducpartiích, získala titul na plzeňských právech (pod dohledem slovutného Milana Kindla) a pravidelně vymetá večírky (škoda, že se mi nepodařilo zpětně dohledat fotku Andreina outfitu z Christian Louboutin párty, kam tato diva vyrazila mezi les černých koktejleK oděná jako šelma v legínách a s hardovou čelenkou ve vlasech, veelmi originální, tleskám!). Zasloužilá matka vyniká, jak už jsem naznačila, opravdu vytříbenou garderobou. 
Herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, moderátorka Kateřina Mátlová. Kdo? Tahle dívka je součástí českého šoubyznysu už pár let, a to přestože se v jejím anonymním životopise na jednom serveru objevuje slovo mladá a sympatická. Mě napadá hlavně povolání přicmrndávačka. V čem je ale excelentní, tak to jsou návštěvy všech možných večírků. Tahle holka se účastní i otevírání dveří. Katka je vždycky oblečená víceméně o.k., ale žádném udávání trendů rozhodně nelze mluvit. Je ale jedna věc, která většinou jejímu opečovávání unikne. Kateřino, vlasy - koruna krásy!
Naše nejznámější míssa Táňa Kuchařová se pravděpodobně zapíše do dějin médií víc než svou charitativní činností zapíše drobnohledem na své tělo. Pro mě už asi napořád bude známá jako zapíračka. Již před lety se objevilo několik hlasů, že si pro svůj krásnokrálovský titul došla s umělohmotnou hrudí. Těchhle spekulací má ale kolem sebe každá hvězda dost (i když moje známá má známou a ta říká, že je to pravda!). Co ale Táňu katapultovalo do tohoto výběru je její vehementní odmítání chirurgicky vylepšených kačeřích rtů. Táňo, pokud to z té fotky nepoznáš, tak si příště nenechávej vyhlazovat oči!

MÁTE VY NĚJAKOU SVOU NOMINACI? KDO A NA JAKÉ MÍSTO?

2 komentáře:

  1. Agata Hanichova .,, nemozem si pomoct.. viem ze ju u vas milujete ale ja ju neznasam.. to ako sa oblieka to ako s aprezentuje a este aj ta jej modna znacka je nahovno a basta!

    OdpovědětVymazat
  2. nejsem si jistá, jestli ji tady úplně millujeme. spíš se dohadujeme, jestli je vážně tak blbá, nebo je to dokonalá image..

    OdpovědětVymazat

A teď se vytáhněte vy!